9η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

(από 8.00 έως 13.00)

ΣΤΟ 9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ)

(Οδ. Ανδρούτσου & Ζαλόγγου)
Κοντά στο σινεμά ΑΜΙΚΟ


ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 
(ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ-ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ) ΕΛΗΞΑΝ!

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ 
ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12.30 ΜΜ. 
ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΘΕΜΑ 
ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 

(Κάνοντας κλικ στους πίνακες μπορείτε να τους μεγεθύνετε)






ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

10πμ - 1μμ:  210-6777036, 210-6847654
  1μμ - 5μμ:  210-6846912      
  5μμ - 9μμ:  210-6847654, KIN. 6944528992  

Ηλεκτρονική παραγγελία: mazinatafame.blogspot.gr




 Χάρτης 9ης Διανομής

9o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΟΔ. ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ & ΖΑΛΟΓΓΟΥ

(ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ) ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΙΝΕ ΑΜΙΚΟ







ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ



Το «Μαζί να τα Φάμε» διανέμει δωρεάν τρόφιμα σε δεκάδες συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Ενισχύστε την προσπάθειά μας αγοράζοντας κάποιο είδος που θα το αφήσετε στο Καλάθι της Αλληλεγγύης που θα βρίσκεται στο χώρο της διανομής. Και η πιο μικρή προσφορά έχει αξία. 

 Μαζεύουμε φάρμακα, τρόφιμα, παιχνίδια και παιδικά βιβλία που θα τα μοιράσουμε σε όσους έχουν ανάγκη.


Δεν ξεχνάμε!


ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

10.00: Έκθεση παιδικού χριστουγεννιάτικου βιβλίου από τις «Εκδόσεις των Συ­ναδέλφων».

11.00: Παράσταση Θεάτρου Σκιών :  «Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη»


 
 ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ - ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ

Το «Μαζί... να τα φάμε» ξεκίνησε το Δεκέμβρη του 2012 με στόχο τη δημιουργία ενός δικτύου αλληλεγγύης στο Χαλάνδρι και την υποστήριξη του θεμελιώδους δικαιώματός μας να ζούμε με αξιοπρέπεια. Τότε 4 παραγωγοί διέθεσαν 15 είδη προϊόντων, βάρους 11 τόνων, εξυπηρετώντας 300 παραγγελίες. Σήμερα μετά από 8 διανομές έχουμε συνεργασία με  18 παραγωγούς σε 90 διαφορετικά προϊόντα, 850 περίπου παραγγελίες σε κάθε διανομή και διαθέτουμε περισσότερους από 30 τόνους προϊόντων κάθε φορά. Συνολικά έχουν διατεθεί περισσότεροι από 200 τόνοι προϊόντων σε 7.000 συμπολίτες μας.
 Παράλληλα, έχουμε διαθέσει δωρεάν 4,2 τόνους τροφίμων, σε 40 οικογένειες που έχουν ανάγκη στήριξης, τρόφιμα που τα προσφέρουν είτε ως ανταπόδοση οι παραγωγοί,  είτε οι συμπολίτες μας σαν ένδειξη αλληλεγγύης.  
Συγκεντρώθηκαν δεκάδες τσάντες με φάρμακα, που προωθήθηκαν στους Γιατρούς του Κόσμου και σε δύο Κοινωνικά Φαρμακεία της Αθήνας, Οι παράλληλες δράσεις κατά την διάρκεια των διανομών έδωσαν τη δυνατότητα σε ποικίλους φορείς της πόλης μας να προβάλλουν τα αιτήματά τους και  να οργανώσουν θεατρικές παραστάσεις, παραστάσεις καραγκιόζη, ανταλλαγές ρούχων, παιχνιδιών και βιβλίων για παιδιά, ενώ  στις δύο τελευταίες δράσεις μας ενισχύσαμε με είδη καθαρισμού τα σχολεία που μας φιλοξένησαν.
Ξεκινήσαμε την προσπάθεια με μια ομάδα 15 εθελοντών αλλά στη συνέχεια ο αριθμός αυτός διπλασιάστηκε με τη συμμετοχή και άλλων,  που  διέκριναν στο εγχείρημά μας την ανάγκη όχι μόνο να καταναλώνουμε τρόφιμα "χωρίς μεσάζοντες" αλλά και για να στηρίξουμε ο ένας τον άλλο στη δύσκολη περίοδο των μνημονίων.
Στόχος μας είναι η δημιουργία νέας σχέσης παραγωγού-καταναλωτή χωρίς μεσάζοντες σε συνεταιριστική βάση. Συνεταιρισμένοι παραγωγοί με συνεταιρισμένους καταναλωτές μπορούν να διασφαλίσουν σε προσιτές τιμές την ποιότητα στην παραγωγή, μεταποίηση, τυποποίηση και διανομή βασικών προϊόντων που καταναλώνουμε, αφαιρώντας την αεριτζίδικη κερδοσκοπία.
Καλούμε κάθε συμπολίτη μας που νοιώθει την ίδια ανάγκη να στοιχηθεί μαζί μας, να συμμετέχει στις ανοιχτές μας γενικές συνελεύσεις, ώστε να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί τη λαίλαπα που σαρώνει τη ζωή μας.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ